Actualités

Les plants de cet automne pour les Arboretums ont été livrés !
25
okt

De planten van deze herfst voor de Arboretums zijn afgeleverd !

Op 16 oktober hebben we 16700 planten voor de Arboretums ontvangen. Deze planten zijn door teeltcontract in kwekerij Robin (in Frankrijk) geproduceerd. Deze planten worden polvormende gekweekt. Ze kunnen vroeg in de herfst worden geplant als het bodemvocht voldoende is. Hierdoor kunnen de bomen voor de winter wortel schieten en in de beste omstandigheden in de lente beginnen.
Deze Atlasceders, Corsicaanse den, grove den en maritieme den, Douglas-spar, moseik, donzige eik en winterlinde worden dit najaar op 13 locaties verspreid over de verschillende regio’s van het land geplant. Het doel : de toekomst van onze bossen voor te bereiden !

Meer info over de Arboretums

 

Envie de lecture ?

You are donating to : Devenir membre

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...